Iris™ biedt een all-in-one oplossing voor uw kinderopvangadministratie.

Voor uw kinderdagverblijf, gastouderbureau of andere vorm van professionele kinderopvang, is Iris het antwoord op uw automatiseringsvraag. Iris helpt u bij het bijhouden van uw administratie op alle onderdelen van uw bedrijfsvoering. Van wachtlijsten tot personeel. Iris is geschikt voor zowel kleine organisaties als voor organisaties met meerdere vestigingen. Doel is het bijhouden van de gehele administratie van een kinderopvanginstelling, van aanvraag tot en met uitschrijving, inclusief alle financiële aspecten.

Uniek aan Iris is de volledig geïntegreerde financiële module. Hiermee kunt u incasso-opdrachten aanmaken, betalingen op facturen automatisch verwerken, bankafschriften inlezen en door een zelflerend systeem op de juiste rekeningen laten boeken.
» Meer info

IRIS
Meteen beginnen?
Download Iris™
3 maanden gratis!
 • All-in-one:
  Planning + boekhouding + hosting
 • Personeel
 • Gastouders
 • Internetbankieren
 • Koppelt met
  Exact + Word + Excel
 • Pas lay-out brieven aan
 • Cursuspakket, handleiding
  en support
 • Maatwerk mogelijk

Administratie

Houdt de gegevens bij van aanvragen, geplaatste kinderen, bedrijven, contracten, vestigingen, ouderbijdragentabellen en crediteuren.

Planning

Geeft op overzichtelijke wijze inzicht in de bezetting van de verschillende groepen. Met Planning kunt u open plaatsen in groepen opsporen en opvullen met kinderen van de wachtlijst.

Facturering

U kunt facturen genereren (ouderbijdrage, bedrijfsfacturen, retributie), incasso-opdrachten aanmaken en aanmaningen versturen.

Personeel

U kunt de groepsleiding eenvoudig inroosteren, met vaste weekroosters en/of ad hoc inroostering. Ziekte en verlof kunnen hierin ook worden meegenomen. Iris rekent op basis van de groepsbezetting uit hoeveel leiding er per groep vereist is.

Gastouders

Koppelt automatisch gastouders aan kinderen op basis van gegevens, die u zelf kunt bepalen. U kunt bijvoorbeeld koppelen op basis van de antwoorden op vragen van het intakegesprek.

Boekhouding

Volledig functionele gebruiksvriendelijke boekhoudmodule waarmee ook niet-boekhouders gemakkelijk kunnen werken.

Internetbankieren

Koppelt met uw bankprogramma voor het inlezen van bankafschriften en het maken van betaalopdrachten. De bankafschriften worden automatisch herkend en op de juiste rekening geboekt met behulp van een zelflerend systeem.

Uitgebreide helpfunctie/lespakket

Het trainingspakket is ontwikkeld ten behoeve van een opleiding voor leidsters in de kinderopvang. Het materiaal is onder meer gebruikt bij het ROC Instituut Gildevaart te Nieuwegein.

Server solution: laat uw data
secure online hosten

Wij bieden u ook de mogelijkheid om uw data onder te brengen op één van de modernste serverparken van Nederland. Dit is een maximaal beveiligde optie, waarbij u zelf bepaalt wie vanaf waar toegang tot uw gegevens heeft. Werken vanaf verschillende kantoren, thuis of het buitenland behoort daarmee tot de mogelijkheden. U kunt zelfs uw externe boekhouder/accountant direct mee laten kijken in uw administratie. De automatische dagelijkse back-up zorgt voor optimale zekerheid. Bovendien bespaart u op alle bijkomende aanschaf-, licentie- en onderhoudskosten van een server. » Meer info

HOSTING
 • Besparing server
  aanschaf/licentie/onderhoud
 • Automatische dagelijkse
  back-up
 • Toegang vanaf andere
  locaties/thuiswerken
 • Toegang voor uw
  externe boekhouder
 • Toegang voor uw klanten
  (optioneel)
 • Efficiëntere support

Meer informatie over Iris

Download Iris nu meteen om het 3 maanden geheel vrijblijvend uit te proberen!

Voor meer informatie over Iris of een offerte / afspraak / demonstratie / proefomzetting, kunt u contact met ons opnemen via postbus@vst.nl

U kunt ook het onderstaande formulier invullen:

Naam:
E-mail:
Telefoonnummer:
Organisatie:
Opmerkingen:
Google+